Το δίκτυο GREEN FAMILY αναδείχτηκε GOLD WINNER στην κατηγορία Food & Beverage Retail Stores Franchise στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS

Το δίκτυο GREEN FAMILY αναδείχτηκε GOLD WINNER στην κατηγορία Food & Beverage Retail Stores Franchise στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS

Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά, το δίκτυο franchise Green Family τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER FOOD & BEVERAGE RETAIL STORES FRANCHISEστα The Franchise Success Awards 2022.

Στην πολυετή πορεία της, η Green Family, έχει αναπτύξει πρακτικές και λειτουργίες που την καθιστούν ηγέτη, στον τομέα των εξειδικευμένων καταστημάτων τροφίμων. Οι πρακτικές αυτές αφορούν:

  • Ένα εξαιρετικά καινοτόμο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα μοντέλο, που συνδυάζει βιολογικά προϊόντα, βότανα και μπαχαρικά.
  • Στρατηγικές συμμαχίες με παραγωγούς που μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα των franchisees, χτίζοντας παράλληλα ισχυρούς δεσμούς με την πρωτογενή παραγωγή στην Ελλάδα, προς όφελος τόσο των επιχειρήσεων του δικτύου, όσο και των παραγωγών.
  • Την οργάνωση και πιστοποίηση της κεντρικής αποθήκης και των logistics, που εξασφαλίζουν την άριστη διακίνηση και διαχείριση των προϊόντων, την ποιότητα αλλά και ανταγωνιστικές τιμές.
  • Τη διαρκή επένδυση στην εκπαίδευση και εξέλιξη των ανθρώπων τους, μέσω ειδικής πλατφόρμας.

Το μοντέλο λειτουργίας της Green Family, απεδείχθη εξαιρετικά ανθεκτικό απέναντι στις προκλήσεις της εποχής. Η Green Family, συμβάλλει στην αξιοπιστία του θεσμού του franchising αλλά και στην προσέλκυση ποιοτικών franchisees, κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας όλων των συστημάτων franchise.