Η Coral A.E. αναδείχθηκε Gold Winner Service Retail Store Franchise για το 2022

Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο των υγρών καυσίμων και κατ’ επέκταση στην επιχειρηματική κοινότητα, το δίκτυο CORAL A.E. – SHELL τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER SERVICE RETAIL STORES FRANCHISEστα The Franchise Success Awards 2022.

Στην πορεία της, η CORAL A.E. έχει αναπτύξει πρακτικές και λειτουργίες που την καθιστούν ηγέτη στον κλάδο της λιανικής και παροχής υπηρεσιών. Οι πρακτικές αυτές αφορούν:

  • Ένα επιχειρηματικό μοντέλο που αξιοποιεί τις ισχυρές υποδομές του ομίλου σε συνδυασμό με το ισχυρό brand της Shell, προσφέροντας τη δυνατότητα στους franchisees να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, σε ένα ασφαλές και υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον.
  • Τη δημιουργία ενός αναγνωρίσιμου service etiquette, το οποίο ενισχύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που έχει από μόνο του το brand.
  • Συνεχές και συνεπές πλάνο επικοινωνίας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον franchisee να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή προσέλκυση, αλλά και διατήρηση του κοινού.
  • Διαδικασίες και συστήματα ελέγχου και υποστήριξης, επιτυγχάνοντας υψηλό επίπεδο συμμόρφωσης.

Σε συνέντευξη του στο ΤΗΕ FRANCISE SUCCESS AWARDS, ο Γεώργιος Ν. Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της CORAL A.E. – Shell, τόνισε: «Η στρατηγική της Coral A.E. συμπυκνώνεται στο αίτημα της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών και των προϊόντων της. Οτιδήποτε λιγότερο από το απολύτως κορυφαίο, δεν είναι αρκετά καλό για την Coral Α.Ε., δεδομένου του μοναδικού συνδυασμού της Motor Oil με τη Shell. Είμαστε μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία και τεράστιες δυνατότητες. Με εμάς δεν υπάρχει κάτι που δε μπορεί να γίνει, εφόσον σχεδιαστεί. Οπότε και οι συνεργάτες μας, παρά τις πιο απαιτητικές περιόδους που διανύουμε και θα έχουμε μπροστά μας στο ενεργειακό πεδίο, μπορούν να νιώθουν ασφαλείς και βέβαιοι ότι θα διασφαλίζουν σταθερά όσα απαιτηθούν».

GOLD WINNER SERVICE RETAIL STORES FRANCHISE 2022, CORAL A.E.

Η ευθυγράμμιση της προσφοράς ποιοτικών προϊόντων, της συνολικής αγοραστικής εμπειρίας της CORAL A.E. σε επίπεδο branding και customer service, δημιούργησε μοναδικές ευκαιρίες, παρέχοντας εργαλεία σε ταλαντούχους franchisees, ώστε να αναπτύξουν επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, εξασφαλίζοντας ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην περιοχή τους.