Νίκος Μαρκόπουλος GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE LEADERSHIP 2024

Νίκος Μαρκόπουλος: GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE LEADERSHIP 2024

Το βραβείο GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE LEADERSHIP 2024 των THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS απονέμεται στον Νίκο Μαρκόπουλο, Υπεύθυνο Ανάπτυξης του δικτύου Γερμανός, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική συνεισφορά του στο franchising καθώς και τη δημιουργία θετικών προτύπων ηγεσίας, σε μια απαιτητική εποχή έντονων αλλαγών και προκλήσεων.

GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE LEADERSHIP 2024

Με το βραβείο EXCELLENCE IN FRANCHISE LEADERSHIP 2024 επιβραβεύεται η συνέπεια με την οποία ο κ. Μαρκόπουλος υπηρέτησε το σύστημα franchise Γερμανός, υλοποιώντας με επιτυχία ένα συγκροτημένο πλάνο στρατηγικής τόσο σε επίπεδο concept, όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης. Συγκεκριμένα:

• Η αφοσίωση στη συνεπή ανάπτυξη και εξέλιξη του δικτύου Γερμανός.
• Η είσοδος και η προώθηση καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων στον χώρο του franchising.
• Η πίστη στις αξίες και στις αρχές που προωθούν την εταιρεία και το δίκτυο αλλά και την επιχειρηματική ανάπτυξη των franchisees.
• Η δημιουργία συνεργασιών, ικανές να στηρίξουν και να αναπτύξουν το δίκτυο, λειτουργώντας ως πρότυπα στην ελληνική αγορά.
• Τέλος, το ήθος και η δημιουργία προτύπων για την εδραίωση του «υπεύθυνου franchising» στην ελληνική αγορά.

Η απονομή του βραβείου EXCELLENCE IN FRANCHISE LEADERSHIP 2024 υπογραμμίζει την ακλόνητη αφοσίωση στη συνεπή εξέλιξη του concept, αποδεικνύοντας ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος ενός στελέχους σε ένα δίκτυο.