Ιωσήφ Βικέντιος-Κολλάρος Marco Carlotti GOLD WINNER OUTSTANDING CONTRIBUTION TO FRANCHISING 2024

Ο Ιωσήφ Βικέντιος-Κολλάρος και ο Marco Carlotti αναδεικνύονται GOLD WINNER OUTSTANDING CONTRIBUTION TO FRANCHISING 2024

Το βραβείο GOLD WINNER OUTSTANDING CONTRIBUTION TO FRANCHISING 2024 των THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024, απονέμεται στον κ. Ιωσήφ Βικέντιο-Κολλάρο και τον κ. Marco Carlotti, Διευθύνοντες Συμβούλους του δικτύου Intimissimi στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τη διαχρονική, εξαιρετική συνεισφορά τους στο franchising, καθώς και στην ελληνική επιχειρηματικότητα συνολικά.

GOLD WINNER OUTSTANDING CONTRIBUTION TO FRANCHISING 2024

Με το βραβείο OUTSTANDING CONTRIBUTION TO FRANCHISING επιβραβεύεται η πρωτοπόρα συμβολή τους στην ενίσχυση και ανάπτυξη του Franchising στην ελληνική αγορά, μέσα από τα τρία concept που έφεραν στην Ελλάδα (Intimissimi, Calzedonia, Tezenis).
Συγκεκριμένα αναγνωρίζεται:

• Η πολυετής παρουσία και η συνέπεια υποστήριξης των franchisees και του δικτύου τους σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.
• Η επιτυχία με την οποία διαχειρίστηκαν τα διεθνή concept και η συνεισφορά τους μέσα από τη διοίκηση και την οργάνωσή τους, ώστε ο θεσμός του franchising να αναπτυχθεί στην ελληνική αγορά.
• Το ήθος και η συνέπεια με τα οποία υπηρέτησαν τον θεσμό του franchising στην ελληνική αγορά.
• Η αποτελεσματική και γενναιόδωρη μεταφορά της τεχνογνωσίας τους.
• Η ουσιαστική στήριξη σε επιχειρηματίες στον χώρο του franchising.

Το βραβείο αυτό υπογραμμίζει τη συνολική τους συμβολή στον θεσμό του franchising, καθώς άνοιξαν δρόμους για το ελληνικό franchise με συνέπεια και επιτυχία.