Το τιμητικό βραβείο B2B Services Franchise απέσπασε η MEGASYSTEMS στα The Franchise Success Awards 2022

Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο της πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά, το δίκτυο franchise MegaSystems τιμήθηκε με το βραβείο B2B Services Franchiseστα The Franchise Success Awards 2022.

Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής με:

  • Καινοτόμα προϊόντα σε συνδυασμό με πρωτοπόρα στρατηγική μάρκετινγκ.
  • Συνεχείς επενδύσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σύστημα πωλήσεων, που δημιουργούν επιχειρηματικές ευκαιρίες σε όσους θέλουν να αναδείξουν τα ταλέντα τους σε μια δυναμικά ανερχόμενη αγορά.
  • Επιχειρηματικό μοντέλο που δίνει τα απαραίτητα εργαλεία στον franchisee για να αξιοποιήσει ταλέντα, δεξιότητες και εμπειρίες και κυρίως το πάθος και τη δέσμευσή του για επιτυχία.

Σε συνέντευξη του στο ΤΗΕ FRANCISE SUCCESS AWARDS, o Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Διευθύνοντας Σύμβουλος της  MEGA SYSTEMS Α.E.B.E, τόνισε: «Τα στοιχεία που κάνουν ελκυστική την πρόταση franchise της MegaSystems, ξεκινούν από την επένδυση που είναι αρκετά χαμηλή, το πακέτο εκπαίδευσης που παρέχουμε σε κάθε νέο συνεργάτη, το open up market, «εργαλεία» πώλησης που διαφοροποιούν τη δραστηριότητα, γρήγορη απόσβεση, υψηλή κερδοφορία, «εργαλεία» marketing, συνεχής υποστήριξη, συμμετοχή μας σε εκθέσεις, social media, οργάνωση και συνεχής παρακολούθηση από την εταιρεία, είναι βασικά στοιχεία που παρέχουμε.

Η επιτυχία κάθε νέου συνεργάτη μας, είναι δεδομένη μιας και η ίδια η εταιρεία θέλει το δίκτυό της να είναι εύρωστο. Το δίκτυό μας είναι αρκετά μεγάλο τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και είμαστε περήφανοι για αυτούς που εμπιστεύτηκαν κάποτε την εταιρεία ως μέλη του δικτύου της και σήμερα τη σκυτάλη παίρνουν τα παιδιά τους».

Το δίκτυο franchise MegaSystems, κατέκτησε το βραβείο B2B Services Franchise

Το δίκτυο franchise MegaSystems, βραβεύεται καθώς εξοπλίζοντας τους franchisees με τα απαραίτητα εφόδια, οικοδομεί ένα ισχυρό brand συνώνυμο της συνέπειας και της αξιοπιστίας, στο οποίο τα μέλη μοιράζονται τις ίδιες αρχές, επιτυγχάνοντας υψηλές αποδόσεις.