Το δίκτυο Nails 4 You αναδείχθηκε GOLD WINNER στην κατηγορία Beauty & Wellness Franchise!

Στο δίκτυο  franchise NAILS 4 YOU απονεμήθηκε το βραβείο 2021 GOLD WINNER Beauty & Wellness Franchise στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS.

Στον πάντα επίκαιρο αλλά κι έντονα ανταγωνιστικό χώρο της ομορφιάς, το δίκτυο franchise Nails 4 You, ξεχώρισε, χτίζοντας  ένα μοναδικό concept, πιστό κοινό αλλά κι ένα ισχυρό δίκτυο με συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη, το Nails 4 You προσφέρει καινοτόμες, ποιοτικές υπηρεσίες, δίνοντας την ευκαιρία στον καταναλωτή να βιώσει μια μοναδική εμπειρία σε  ένα ξεχωριστό περιβάλλον, με ένα ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο service etiquette.

Το Nails 4 You έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών, καθώς προσφέρει μια ελκυστική πρόταση franchise, που διαθέτει υποδομές, αναγνωρισιμότητα και συνεχή υποστήριξη. Έχοντας στο επίκεντρο το όφελος των franchisees, τους έχει εξοπλίσει με εξαιρετικά εργαλεία, μηχανισμούς, λειτουργίες, έτοιμο πελατολόγιο, τεχνολογία, προσωπικό, ταχύτητα προσαρμογής και προμήθειες, για τη διασφάλιση της επιτυχίας τους.

Συνδυάζοντας υπηρεσίες μανικιούρ–πεντικιούρ και αποτρίχωσης, τα Nails 4 You αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό της. Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστρέφουν ξανά και ξανά.