Παρουσιάζοντας τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024

To franchising, ως στρατηγική ανάπτυξης, έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του επιχειρηματικού κόσμου ως μια εξαιρετική μέθοδος επιχειρηματικής ανέλιξης και κερδοφορίας, σε όλους τους κλάδους της αγοράς. Είναι ενδεικτικά τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας του FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP για το 2024*, καθώς όπως αποτυπώνεται, στην ελληνική αγορά δραστηριοποιούνται πάνω από 23.000 σημεία πώλησης franchise.

Σύμφωνα με την ανάλυση των στοιχείων της έρευνας, τα δίκτυα franchise, στις σημερινές πρωτόγνωρες προκλήσεις, αποδεικνύονται εξαιρετικά ανθεκτικά, διευρύνουν τα μερίδια αγοράς τους, ενισχύοντας  και τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα, ενώ παράλληλα καταγράφουν θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Σημαντική είναι επίσης η αυξημένη ζήτηση εκ μέρους υποψήφιων επενδυτών ποιοτικών συστημάτων franchise. Tο franchising αναδεικνύεται ως η πλέον πρόσφορη εναλλακτική επιλογή για τους νέους επιχειρηματίες που στρέφονται στην αυτοαπασχόληση και επιθυμούν την επιχειρηματική – επαγγελματική τους ανέλιξη. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα μετασχηματισμού σε υφιστάμενους επιχειρηματίες που αποζητούν νέες επιχειρηματικές προτάσεις.

Σε αυτό το περιβάλλον, είναι επιτακτική η ανάδειξη εκείνων των πρακτικών που ευνοούν την ποιοτική ανάπτυξη των δικτύων franchise στην Ελλάδα, προς όφελος του θεσμού και της ελληνικής οικονομίας συνολικά.

Τα “THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024” επιβραβεύουν τις αλυσίδες franchise που εφάρμοσαν βέλτιστες πρακτικές προσφέροντας στους υφιστάμενους και νέους franchisees επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης και επαγγελματικής ανέλιξης.

Η επιλογή

Οι επιτροπές ανάδειξης και αξιολόγησης υποψηφιοτήτων για το 2024 επικεντρώθηκαν στην επιλογή δικτύων που επέδειξαν ευελιξία, ταχύτητα προσαρμογής, επένδυσαν σε υποδομές, ενίσχυσαν στοιχεία διαφοροποίησης και μοναδικότητας, θέτοντας νέα στάνταρτ στην κατηγορία τους και για πρώτη φορά- προσωπικοτήτων με εξαιρετική συμβολή στο franchising

Τι βραβεύουμε;

  • Τις βέλτιστες πρακτικές στο franchising. Τις αλυσίδες που πήραν σημαντικές πρωτοβουλίες και διαμόρφωσαν ριζικά τα δεδομένα στην αγορά τους με τη χάραξη νέων στρατηγικών και ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικότερα στις σύγχρονες προκλήσεις.
  • Tις αλυσίδες που βελτίωσαν καθοριστικά την εμπειρία πελάτη και όσες επένδυσαν στα σημεία διαφοροποίησης της δικής τους επιχειρηματικής πρότασης.

Παράλληλα,

  • Για πρώτη φορά το Franchise Success Media Group, βραβεύει τρεις σημαντικές προσωπικότητες που συνέβαλαν αποτελεσματικά στην ανάπτυξη, την ανάδειξη και την καθιέρωση του Franchising, στην ελληνική αγορά, τόσο συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό έχοντας ρόλο Franchisor / Franchisee, όσο και μέσω των συμβουλών τους, στηρίζοντας με την τεχνογνωσία τους επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Αν βλέπετε και εσείς τον εαυτό σας ανάμεσα στις νικητήριες αλυσίδες franchise, ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους, ώστε να ενημερωθείτε λεπτομερώς σχετικά με τη διαδικασία αναζήτησης υποψηφίων και τα κριτήρια επιλογής.

Κύριος στόχος της διοργάνωσης των “ΤΗΕ FRANCHISE SUCCESS AWARDS” είναι να αναπαραγάγουμε και να προβάλλουμε όλες τις βέλτιστες πρακτικές και τα στοιχεία που θα ισχυροποιήσουν το franchising, τους franchisees και εν τέλει, την ελληνική οικονομία.

the-franchise-success-awards-2024

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Αναζητώντας υποψηφιότητες

To FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους και άλλα έμπειρα στελέχη στον χώρο του franchising πραγματοποιεί έρευνα και μέσα από αυτή επιλέγονται τα δίκτυα franchise και οι ηγέτες της αγοράς που ξεχωρίζουν για τις ιδέες τους, την εφαρμογή καινοτομιών και βέβαια, για την ανάπτυξή τους.

Shortlisting

Οι υποψήφιοι ενημερώνονται για τη συμμετοχή τους στα “THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS” και καλούνται να αποστείλουν επιπρόσθετο υλικό για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά τους.

Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, αυτό το στάδιο, σε συνδυασμό με τη διαδικασία της έρευνας αποδεδειγμένα, προσθέτει ιδιαίτερη αξία στους υποψήφιους.

Αξιολογώντας τους υποψήφιους

Η ομάδα του FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP συλλέγει το υλικό που έχει αποσταλεί από τους franchisors, ώστε να αποφασισθεί ποια δίκτυα θα βραβευτούν, βασιζόμενα στην αξία και όχι στη δημοτικότητα ή τη φήμη που έχουν. Σημειώνεται πως το υλικό μπορεί να συλλεχθεί από ανεξάρτητες online πηγές.

Τελικά, επιλέγονται τα δίκτυα franchise που συγκεντρώνουν τα παρακάτω στοιχεία:

  • Καινοτομία ως concept κι επιχειρηματική πρόταση
  • Υποδομές και συστήματα υποστήριξης
  • Ανάπτυξη δικτύου
  • Διαχρονικότητα κι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Ισχυρή online παρουσία
  • Business performance
  • Θετικά reviews πελατών και franchisees

Οι νικητές

Μόλις οριστικοποιηθούν οι νικητές, ενημερώνονται πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε δημοσίευση. Με αυτό τον τρόπο, επιτρέπουμε στην εκάστοτε νικητήρια εταιρεία να διοργανώσει τη στρατηγική μάρκετινγκ που επιθυμεί να ακολουθήσει.

Με τη δημοσίευση του σχετικού δελτίου τύπου στα έντυπα και ψηφιακά μας μέσα, γίνονται πλέον γνωστοί οι νικητές, ενώ ταυτόχρονα, αποστέλλεται και σχετικό newsletter στους 14.500+ συνδρομητές μας.

Αξιοποιώντας στο μέγιστο τη βράβευσή σου

Έχουμε προετοιμαστεί ώστε να προσφέρουμε προνομιακά προωθητικά πακέτα στους νικητές, με στόχο να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχειρηματική τους πρόταση στα έντυπα και ψηφιακά μας μέσα, μέσω συνεντεύξεων κι εταιρικών παρουσιάσεων. Ειδικό αφιέρωμα για τα βραβεία δημοσιεύεται στο περιοδικό FRANCHISE SUCCESS, ενώ παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής αποκλειστικών newsletters στη δυναμική μας database, με στόχο την προσέλκυση ποιοτικών franchisees.

Ενθαρρύνουμε όλους τους νικητές να γνωστοποιούν τη βράβευσή τους μέσα από δελτία τύπου στα εταιρικά sites, τα social media ή σε έντυπα μέσα ώστε να πετύχουν ταχεία διασπορά του μηνύματος, πετυχαίνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από αυτή τη διάκριση. Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να μάθουμε περισσότερα για τις ανάγκες σας, ώστε να επιλέξουμε μαζί το πακέτο προώθησης και προβολής που ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές!