Παρουσιάζοντας τα “THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021

Αναμφίβολα, το franchising αποτελεί έναν αξιόπιστο πυλώνα για την ελληνική οικονομία, μιας και έχοντας διανύσει μια υπερτριακονταετή πορεία, έχει αποδειχθεί μια εξαιρετική μέθοδος συγκροτημένης ανάπτυξης για επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους κλάδους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP, στην ελληνική αγορά αναπτύσσονται 535 αλυσίδες franchise, ο αριθμός των καταστημάτων ανέρχεται στα 11.600, ενώ ο συνολικός αριθμός των καταστημάτων που εντάσσονται σε δίκτυα franchise (εταιρικά, franchise, shop in shop, corners), υπολογίζεται σε 20.616 σημεία πώλησης.

Ταυτόχρονα, το franchising αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση είτε αυτοαπασχόλησης κι επιχειρηματικής – επαγγελματικής ανέλιξης για νέους επιχειρηματίες, είτε μετασχηματισμού για υφιστάμενους που αποζητούν νέες επιχειρηματικές προτάσεις. Ο λόγος είναι ότι το επιχειρηματικό μοντέλο στηρίζεται αφενός στην αυτοαπασχόληση και αφετέρου στην πληρέστερη αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού.

Μέσω των συστημάτων franchise, νέοι επενδυτές και υφιστάμενοι επιχειρηματίες αναζητούν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, έχοντας τη σιγουριά και την ασφάλεια οργανωμένων και εδραιωμένων δικτύων που έχουν αναπτύξει ελκυστικά concept, μηχανισμούς υποστήριξης. Ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε λόγω πανδημίας, τα δίκτυα franchise φαίνεται να αντιστέκονται στην κρίση, συνεχίζοντας μάλιστα την αναπτυξιακή τους πορεία.

 

Tο FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP διοργανώνει τα “THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021”, βραβεύοντας τους πρωταθλητές του χώρου, με στόχο να ισχυροποιήσουμε τον θεσμό του franchising στην ελληνική αγορά.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι franchise της THE FRANCHISE CO., έμπειρα στελέχη και επαγγελματίες με πολυετή παρουσία στον χώρο του franchising διεξάγουν έρευνα, μέσω της οποίας επιλέγονται τα δίκτυα franchise που αναδείχθηκαν στην αγορά. Επιβραβεύονται οι αλυσίδες franchise που εφάρμοσαν βέλτιστες πρακτικές, ανέλαβαν πρωτοβουλίες, υλοποίησαν νέες στρατηγικές κι επανακαθόρισαν τα δεδομένα, χαράζοντας νέα μονοπάτια.

Αναδεικνύονται οι εταιρείες που αφουγκράστηκαν τον πελάτη και τις προκλήσεις των καιρών, διέγνωσαν τις αλλαγές του ανταγωνιστικού πεδίου, βελτίωσαν τη συνολική αγοραστική εμπειρία, επενδύοντας με συνέπεια στα σημεία διαφοροποίησης και μοναδικότητας του concept, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα, μια συγκροτημένη επιχειρηματική πρόταση.

Αν βλέπετε και εσείς τον εαυτό σας ανάμεσα στις νικητήριες αλυσίδες franchise, ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους, ώστε να ενημερωθείτε λεπτομερώς σχετικά με τη διαδικασία αναζήτησης υποψηφίων και τα κριτήρια επιλογής.

Κύριος στόχος της διοργάνωσης των “ΤΗΕ FRANCHISE SUCCESS AWARDS” είναι να αναπαραγάγουμε και να προβάλλουμε όλες τις βέλτιστες πρακτικές και τα στοιχεία που θα ισχυροποιήσουν το franchising, τους franchisees και εν τέλει, την ελληνική οικονομία.

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Αναζητώντας υποψηφιότητες

Μέσω της έρευνας που πραγματοποιεί το FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συμβούλους της THE FRANCHISE CO. και των έμπειρων στελεχών στον κλάδο του franchising, αναδύονται οι market leaders και τα δίκτυα franchise που με καινοτόμες ιδέες ξεχωρίζουν, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την αναπτυξιακή τους πορεία.

Shortlisting

Οι υποψήφιοι ενημερώνονται για τη συμμετοχή τους στα “THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS” και καλούνται να αποστείλουν επιπρόσθετο υλικό για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά τους.

Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, αυτό το στάδιο, σε συνδυασμό με τη διαδικασία της έρευνας αποδεδειγμένα, προσθέτει ιδιαίτερη αξία στους υποψήφιους.

Αξιολογώντας τους υποψήφιους

Η ομάδα του FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP συλλέγει το υλικό που έχει αποσταλεί από τους franchisors, ώστε να αποφασισθεί ποια δίκτυα θα βραβευτούν, βασιζόμενα στην αξία και όχι στη δημοτικότητα ή τη φήμη που έχουν. Σημειώνεται πως το υλικό μπορεί να  συλλεχθεί από ανεξάρτητες online πηγές.

Τελικά, επιλέγονται τα δίκτυα franchise που συγκεντρώνουν τα παρακάτω στοιχεία:

  • Καινοτομία ως concept κι επιχειρηματική πρόταση
  • Υποδομές και συστήματα υποστήριξης
  • Ανάπτυξη δικτύου
  • Διαχρονικότητα κι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Ισχυρή online παρουσία
  • Business performance
  • Θετικά reviews πελατών και franchisees

Οι νικητές

Μόλις οριστικοποιηθούν οι νικητές, ενημερώνονται πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε δημοσίευση. Με αυτό τον τρόπο, επιτρέπουμε στην εκάστοτε νικητήρια εταιρεία να διοργανώσει τη στρατηγική μάρκετινγκ που επιθυμεί να ακολουθήσει.

Με τη δημοσίευση του σχετικού δελτίου τύπου στα έντυπα και ψηφιακά μας μέσα, γίνονται πλέον γνωστοί οι νικητές, ενώ ταυτόχρονα, αποστέλλεται και σχετικό newsletter στους 14.500+ συνδρομητές μας.

Αξιοποιώντας στο μέγιστο τη βράβευσή σου

Έχουμε προετοιμαστεί ώστε να προσφέρουμε προνομιακά προωθητικά πακέτα στους νικητές, με στόχο να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχειρηματική τους πρόταση στα έντυπα και ψηφιακά μας μέσα, μέσω συνεντεύξεων κι εταιρικών παρουσιάσεων. Ειδικό αφιέρωμα για τα βραβεία δημοσιεύεται στο περιοδικό FRANCHISE SUCCESS, ενώ παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής αποκλειστικών newsletters στη δυναμική μας database, με στόχο την προσέλκυση ποιοτικών franchisees.

Ενθαρρύνουμε όλους τους νικητές να γνωστοποιούν τη βράβευσή τους μέσα από δελτία τύπου στα εταιρικά sites, τα social media ή σε έντυπα μέσα ώστε να πετύχουν ταχεία διασπορά του μηνύματος, πετυχαίνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από αυτή τη διάκριση. Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να μάθουμε περισσότερα για τις ανάγκες σας, ώστε να επιλέξουμε μαζί το πακέτο προώθησης και προβολής που ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές!