Brwne franchise awards 2023

«Υπερβαίνουμε διαρκώς τις προσδοκίες των πελατών μας» | Σοφία Γκιώνη, Ματίνα Παπαδάκη, BRWNE Brow Bar

Ως άλλη απόδειξη των συλλογικών προσπαθειών, της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης στην ποιότητα, το δίκτυο BRWNE Brow Bar βραβεύτηκε ως BEAUTY & WELLNESS FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023. Η Σοφία Γκιώνη μαζί με τη μητέρα της, Ματίνα Παπαδάκη μιλάνε για την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας της ομορφιάς και τον τρόπο με τον οποίο το BRWNE Brow Bar ξεπερνά τις προσδοκίες του κοινού με τις υπηρεσίες που προσφέρει. «Η επιτυχία μας βασίζεται σε πολλούς κρίσιμους παράγοντες. Οι τεχνικές μας και η έμφαση στη λεπτομέρεια κατά την παροχή υπηρεσιών δημιουργούν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Το προσωπικό μας αποτελείται αποκλειστικά από επαγγελματίες, οι οποίοι λαμβάνουν όλη την απαραίτητη εκπαίδευση που αφορά τις υπηρεσίες μας, πάντα με στόχο και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών. Είναι αυτή η αφοσίωση στην ποιότητα που κάνει τους πελάτες μας να επιστρέφουν διαρκώς για περισσότερα», τονίζουν οι ιδρύτριες του concept.

Ποια είναι τα κύρια στοιχεία που δομούν την ταυτότητα του concept BRWNE brow bar;

Στο BRWNE Brow Bar, η ταυτότητά μας έχει τις ρίζες της στην καινοτομία, την προσωπική προσέγγιση στην ομορφιά, τη χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας και την παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης. Δημιουργήσαμε έναν χώρο όπου άντρες και γυναίκες μπορούν να βιώσουν υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και φρυδιών ασύγκριτης ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι κάθε πελάτης αισθάνεται μοναδικός και φεύγει από το κατάστημά μας ανανεωμένος. Η εμπειρία BRWNE έχει να κάνει με τη μεταμόρφωση, την αυτοέκφραση και την ποιότητα σε αυτό που προσφέρουμε.

Ποιες είναι οι βασικές τάσεις της αγοράς σήμερα και πως το BRWNE Brow Bar τις ακολουθεί;

Στη σημερινή βιομηχανία ομορφιάς, η καινοτομία είναι ζωτικής σημασίας. Στο BRWNE Brow Bar παραμένουμε διαρκώς μπροστά από τον ανταγωνισμό προσφέροντας μοναδική τεχνογνωσία που δεν μπορεί να βρεθεί αλλού και αυτή ακριβώς η δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Συνδυάζοντας την καινοτομία, την εξατομικευμένη φροντίδα και τις εξειδικευμένες γνώσεις μας, είμαστε σε θέση να παραμείνουμε σε πρώτη θέση στην προτίμηση των πελατών και παράλληλα να υπερβαίνουμε διαρκώς τις προσδοκίες τους.

Πώς το BRWNE brow bar αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας για την εξέλιξη του concept και των υπηρεσιών που προσφέρει

Η τεχνολογία έχει διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή μας. Έχουμε δημιουργήσει το δικό μας app που απλοποιεί τη διαδικασία κράτησης ραντεβού και ενημερώνει τους πελάτες μας σχετικά με τη διαθεσιμότητα, με τον πιο απλό τρόπο. Επιπλέον, το σύστημα επιβράβευσης που έχουμε υιοθετήσει ενθαρρύνει την επαναληψιμότητα και την πιστότητα πελατών.

Αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της ομάδας μας στη διαμόρφωση ενός χώρου που ξεχωρίζει στο πεδίο των υπηρεσιών ομορφιάς για όλους τους σωστούς λόγους.

Μία από τις πιο σημαντικές καινοτομίες μας ήταν το app που παρουσιάσαμε στο κοινό. Είναι ένα μόνο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η τεχνογνωσία, οι τεχνικές και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, έχουν θέσει νέα πρότυπα στον κλάδο. Οι πελάτες μας περιμένουν το καλύτερο, και αυτό είναι που τους παραδίδουμε. Είναι αυτός ο συνδυασμός που μας οδηγεί σταθερά στην επιτυχία.

brwne-beauty-franchise-awards

Ποιοι παράγοντες διασφαλίζουν τη μακροχρόνια και διαχρονική επιτυχία των καταστημάτων σας;

Η επιτυχία μας βασίζεται σε πολλούς κρίσιμους παράγοντες. Οι τεχνικές μας και η έμφαση στη λεπτομέρεια κατά την παροχή υπηρεσιών δημιουργούν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Το προσωπικό μας αποτελείται αποκλειστικά από επαγγελματίες, οι οποίοι λαμβάνουν όλη την απαραίτητη εκπαίδευση που αφορά τις υπηρεσίες μας, πάντα με στόχο και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών. Είναι αυτή η αφοσίωση στην ποιότητα που κάνει τους πελάτες μας να επιστρέφουν διαρκώς για περισσότερα.

Ποιες είναι οι ανάγκες του σύγχρονου franchisee και πώς το δίκτυο BRWNE brow bar απαντά σε αυτές;

Ο σύγχρονος franchisee αναζητά την ασφάλεια ενός καταξιωμένου δικτύου, που υποστηρίζεται κατάλληλα από την απαραίτητη εκπαίδευση που το ίδιο το δίκτυο του παρέχει, προκειμένου να συμβαδίσει με τον εξελισσόμενο κλάδο της ομορφιάς. Το αίσθημα της ασφάλειας και του ανήκειν είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τον franchisee. Παράλληλα, δίνουμε έμφαση στη στρατηγική μάρκετινγκ που κάνουν τους συνεργάτες μας να ξεχωρίζουν, ενώ η εστίασή μας σε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας διασφαλίζει ότι διαθέτουμε ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η εμπειρία BRWNE έχει να κάνει με τη μεταμόρφωση, την αυτοέκφραση και την ποιότητα σε αυτό που προσφέρουμε.

Θα θέλαμε ένα σχόλιο για τη βράβευση ως BEAUTY & WELLNESS FRANCHISE.

Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στο FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP για την αναγνώριση των προσπαθειών και τη συνεργασία μας. Αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της ομάδας μας στη διαμόρφωση ενός χώρου που ξεχωρίζει στο πεδίο των υπηρεσιών ομορφιάς για όλους τους σωστούς λόγους. Είναι μια απόδειξη της σκληρής δουλειάς που έχουμε καταβάλει, της καινοτομίας και της δέσμευσης για ποιότητα που επιδεικνύει συνολικά η ομάδα μας.