Ο Όμιλος ΒΕΝΕΤΗ αναδείχτηκε GOLD WINNER στην κατηγορία Food & Beverage Retail Stores Franchise στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS

O Όμιλος ΒΕΝΕΤΗ κατέκτησε το βραβείο Food & Beverage Retail Stores Franchise στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021. To δίκτυο franchise ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ εδραίωσε την ηγετική του παρουσία τόσο ως retail concept όσο και ως σύστημα franchise, επενδύοντας συστηματικά στην τεχνογνωσία, σε υποδομές, σε ολοκληρωμένες προτάσεις/λύσεις τόσο προς τον τελικό καταναλωτή όσο και προς την επιχειρηματική κοινότητα.

Με υψηλή ποιότητα και εξαιρετική ποικιλία προϊόντων, με αναγνωρίσιμη μοναδική αγοραστική εμπειρία, επανακαθόρισε συνολικά τον ανταγωνισμό στον κλάδο, διεμβολίζοντας όμορες αγορές.

Η εταιρεία παρέχει ένα καινοτόμο μοντέλο συνεργασίας και έχει υιοθετήσει μια πρωτοπόρα πολυεπίπεδη στρατηγική ανάπτυξης, με στόχο τη δημιουργία αξίας προς όφελος τόσο του δικτύου και των franchisees όσο και της ελληνικής οικονομίας, συνολικά. Από την εκπαίδευση του προσωπικού, την υποστήριξη σε θέματα μάρκετινγκ, μέχρι και την προετοιμασία για την πρώτη ημέρα λειτουργίας, σε κάθε βήμα της συνεργασίας, στέκεται στο πλευρό των συνεργατών, ώστε να τους προετοιμάσει κατάλληλα για τη λειτουργία και διαχείριση του νέου καταστήματος.

H εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Κηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρεία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, κλείνοντας 65 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ αλλά και BENETH Food Hall, το νέο concept καταστήματος που λανσαρίστηκε το 2010 και αναπτύσσεται ραγδαία.