THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022 FAQ

Ποια η δυναμική του FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP;

Οι αριθμοί μιλούν για εμάς! Τα ψηφιακά μέσα του FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP συγκεντρώνουν περισσότερους από 411.000 μοναδικούς επισκέπτες τον χρόνο και πάνω από 1.764.900 ετήσια page views.

Από το 1998, το FRANCHISE SUCCESS κυκλοφορεί ανελλιπώς και πανελλαδικά σε 9.000 αντίτυπα κι αποτελεί την πιο έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τον νέο επιχειρηματία και τη σύγχρονη επιχείρηση. Παρέχει υψηλού επιπέδου πληροφόρηση για όλους τους τομείς του franchising στην ελληνική αγορά.

Δημοσιεύει εξειδικευμένη αρθρογραφία, αποκλειστικές έρευνες, συνεντεύξεις, συστήματα franchise και όλα τα νέα των επιχειρήσεων, οδηγώντας τις εξελίξεις στον χώρο του franchising.

To ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE είναι η μόνη ετήσια πλήρης έκδοση για το franchising. Είναι το απόλυτο εργαλείο προβολής κι αξιόπιστης ενημέρωσης για όλα τα συστήματα franchise της πανελλαδικής αγοράς, με πανελλαδική κυκλοφορία όλο τον χρόνο. Αποτελεί πηγή πληροφόρησης υφιστάμενων και νέων επιχειρηματιών, διαθέτοντας πάνω από 500 συστήματα franchise.

www.franchiseportal.gr: H πιο ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν το franchising. Διευρύνει την αναγνωρισιμότητα, ισχυροποιεί το brand, προσελκύει ποιοτικούς franchisees. Περιέχει περισσότερα από 3.000 δημοσιευμένα άρθρα με σφαιρική άποψη για όλα τα θέματα που σχετίζονται με το franchising και είναι πρώτο σε ad hoc αναζητήσεις εταιρειών franchise.

www.franchise-success.gr: To εγκυρότερο online μέσο στον χώρο του franchising στην Ελλάδα. Με την επιλεγμένη και πρωτότυπη αρθρογραφία του, αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τη συνεισφορά του franchising σε εθνικό επίπεδο, ως εργαλείο προσωπικής ανέλιξης κι ευημερίας.

Email Marketing: To FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP διαθέτει τη μεγαλύτερη database υποψήφιων franchisees με πάνω από 15.500 συνδρομητές, για στοχευμένες κι αποτελεσματικές ενέργειες marketing.

Από πού προέρχονται οι υποψηφιότητες;

Όσον αφορά τη μεθοδολογία ορίζουμε τους υποψηφίους και μέσω έρευνας προχωράμε στην απονομή των βραβείων. Επιπλέον, το αναγνωστικό κοινό μας μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία, μέσω των δικών μας ανοικτών προσκλήσεων και να ψηφίσει το δίκτυο που θεωρεί πως αξίζει να βραβευτεί. Για λόγους ασφάλειας και ίσης μεταχείρισης, είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε ασυνήθιστη συμπεριφορά στον ιστότοπό μας για τον εντοπισμό επαναλαμβανόμενων ψήφων και απειλών στο διαδίκτυο.

Τι θα συμβεί εάν συμφωνήσω να συμπεριληφθώ στη λίστα;

Προκειμένου να επικεντρωθούν οι προσπάθειές μας σε πρόθυμους υποψηφίους, ζητάμε από όλους να αποδεχθούν τη θέση τους στη λίστα επιλογής, δίνοντας πλήρη έλεγχο στην απόφαση για το αν θα ήθελαν να προχωρήσουν με το βραβείο. Οι υποψήφιοι που αποδέχονται υπόκεινται στον έλεγχό μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εσωτερικής εξέτασης και τους δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουν τα δικά τους δεδομένα που πρέπει να ληφθούν υπόψη παράλληλα με τις πληροφορίες που συγκεντρώνει η ερευνητική μας ομάδα. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 8 εβδομάδες για την απόδοση των τελικών αξιολογήσεων.

Ποιος λαμβάνει την τελική απόφαση για τη βράβευση;

Η τελική απόφαση λαμβάνεται από επταμελή επιτροπή η οποία αποτελείται από εξειδικευμένους συμβούλους franchise, στελέχη επιχειρήσεων, συντελεστές του κλάδου, καθώς και εκδότες.

Πραγματοποιείται τελετή απονομής για τους νικητές;

Λόγω του social distancing αποφασίσαμε να μην προβούμε σε δια ζώσης εορταστική εκδήλωση. Παρόλα αυτά, προχωράμε σε μία σειρά δημοσιεύσεων δελτίων τύπου, μέσω των οποίων προβάλλουμε το γεγονός. Επιπλέον, στο περιοδικό FRANCHISE SUCCESS δημοσιεύεται ειδικό αφιέρωμα για τα βραβεία, αποστέλλονται αποκλειστικά newsletters για τους βραβευθέντες, ενώ παράλληλα δημοσιεύονται εταιρικές παρουσιάσεις των νικητών τόσο στα έντυπα, όσο και στα ψηφιακά μας μέσα. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τα εργαλεία για τη δημιουργία πραγματικής αξίας.

Tι θα συμβεί εάν επιλεχθώ για κάποιο βραβείο;

Αφού ειδοποιηθείτε, θα παραλάβετε το βραβείο σας. Παράλληλα, ο συντονιστής του project έρχεται σε επαφή μαζί σας ώστε να συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο επιθυμείτε να προβάλλεται τη βράβευσή σας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από δελτία τύπου ειδικά σχεδιασμένα για εσάς, συνεντεύξεις, συμμετοχή σε αφιερώματα κ.λπ.

Υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή ή την παραλαβή ενός βραβείου;

Όπως αναφέρθηκε, δεν υπάρχουν κόστη για την αποδοχή μιας υποψηφιότητας ή τη λήψη ενός βραβείου στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS. Παρόλα αυτά, σχεδιάσαμε επιπρόσθετα προωθητικά πακέτα για τους νικητές μας, ώστε να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη βράβευσή τους και να προσελκύσουν ποιοτικούς franchisees. Γνωρίζουμε περισσότερο από οποιονδήποτε, τα ευρύτερα επιχειρηματικά οφέλη που προκύπτουν από την προώθηση βραβείων στον κλάδο του franchising.