Το βραβείο International adaptive strategy απονέμεται στο δίκτυο HANS & GRETEL

Το βραβείο International adaptive strategy, στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021,  απονέμεται στο δίκτυο franchise HANS & GRETEL, καθώς επέτυχε μέσα από συγκροτημένη στρατηγική, ταχεία κι αποτελεσματική διείσδυση σε διεθνείς αγορές. Με καινοτόμο και ευέλικτο concept, ανέπτυξε ένα οργανωμένο πλάνο δράσης, ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την επιτυχή επέκταση του δικτύου σε διάφορες χώρες, διαφορετικές αγορές, διαφορετικές ανάγκες.

Παράλληλα, η εταιρεία ανέπτυξε έναν ενιαίο μηχανισμό στήριξης για όλους τους συνεργάτες του δικτύου, αναβαθμίζοντας τα συστήματα διαχείρισης, την εφοδιαστική αλυσίδα, τις υποδομές, την εκπαίδευση και τα εργαλεία προώθησης, δημιουργώντας επιχειρηματικές προτάσεις με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τον συνεργάτη-master franchisee, δημιουργώντας ταυτόχρονα, τις προϋποθέσεις για διείσδυση στην αγορά δραστηριοποίησής του.

Το HANS & GRETEL, το μοναδικό sweet & candy factory της Ελλάδας, παρουσιάζει ένα κατάστημα που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Με την παραμυθένια εικόνα και το ξεχωριστό προϊοντικό του μείγμα με γλυκίσματα από όλο τον κόσμο, δημιουργεί μια νέα κατηγορία στο χώρο της εστίασης, με παιχνιδιάρικη και νοσταλγική ατμόσφαιρα που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.