TAKIS_DOUROS1-franchisor-beat

«H ΒΕΑΤ, με γνώμονα τις επιθυμίες του πελάτη, ανταποκρίνεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής»

H αλυσίδα ΒΕΑΤ snack & coffee ξεχώρισε ως GOLD WINNER στην κατηγορία Coffee & Snack Franchise, στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021, καθώς σημείωσε σημαντική ανάπτυξη ακόμα κι εν μέσω πανδημίας. Η ευρύτητα στην προϊοντική γκάμα σε συνδυασμό με την 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων, δίνει τη δυνατότητα στην ΒΕΑΤ να απευθύνεται σε ένα πολυσυλλεκτικό κοινό, ικανοποιώντας όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης, την πρωινή, τη μεσημβρινή, τη βραδινή και τη μεταμεσονύχτια, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό.

beat-franchise-awards-marousi

Για τη βράβευση της BEAT αλλά και για την επιχειρηματική της πρόταση, μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS, o Παναγιώτης Δούρος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «H ΒΕΑΤ έχει υιοθετήσει μια συνολική στρατηγική πλήρως εστιασμένη στον ΠΕΛΑΤΗ, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Συγκεκριμένα, εστιάζουμε στην εμπειρία του κάθε πελάτη ξεχωριστά, επιδιώκοντας πλέον όχι απλά να τον ικανοποιούμε αλλά να ξεπερνάμε τις προσδοκίες του σε καθημερινή βάση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δούρος.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και οι ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και με ποιον τρόπο το δίκτυο BEAT ανταποκρίνεται σε αυτές;

Πλέον, ο καταναλωτής είναι ενημερωμένος. Ένα μεγάλο μέρος του κοινού έχει αλλάξει διατροφικές τάσεις και έχει στραφεί σε έναν πιο υγιεινό κι ενεργό τρόπο ζωής. Η ομάδα των ΒΕΑΤ παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις, τις τάσεις της αγοράς και αφουγκράζεται τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Έτσι, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες του πελάτη, ανταποκρίνεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής και περιλαμβάνει στο προϊοντικό της μείγμα σειρά vegan προϊόντων, προτάσεις στην κατεύθυνση των ελαφριών & healthy γευμάτων και πολύ μεγάλη ευρύτητα επιλογών στο κομμάτι του καφέ αλλά και των ροφημάτων. Συγκεκριμένα, προσφέρονται vegan προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όπως ενδεικτικά Vegan Cappuccino, Vegan Χυμοί, Vegan «Τυρόπιτα», Vegan Burger & Vegan Σαλάτες και Μακαρονοσαλάτες. Επιπλέον, προσφάτως λανσαρίστηκε νέα σειρά Σαλατών με βάση την Κινόα, που έχει μεγάλη διατροφική αξία, καθώς είναι ένα πλήρες δημητριακό και καλή πηγή φυτικών ινών, με Ωμέγα 3 λιπαρά. Τέλος, αναφορικά με τον καφέ, προσφέρονται διαφορετικά χαρμάνια, όπως το Illy Classic και το Illy Guatemala και στην κατηγορία των ροφημάτων διατίθεται μεγάλη ποικιλία, μεταξύ των οποίων και το Frozen Tea, που είναι κρύο, γρανιτώδες τσάι με 0% ζάχαρη, από 100% φυσικό εκχύλισμα τσαγιού.

beat-franchise-vegan-proionta

Mε ποιον τρόπο τα καταστήματα BEAT ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία;

Από την αρχή της πανδημίας, η εταιρεία ΒΕΑΤ σε πλήρη συμμόρφωση με τα μέτρα και τους υγειονομικούς κανόνες, υιοθέτησε όλες τις απαραίτητες πρακτικές. Συγκεκριμένα, τήρησε αυστηρές διαδικασίες καθαρισμού και μέτρων προστασίας, σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας και διασφάλισε την εφαρμογή τους μέσα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της εταιρείας. Οι νέες διαδικασίες που αφορούσαν σημάνσεις αποστάσεων ασφαλείας, χρήση μάσκας, ενισχυμένες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης, ανέπαφες συναλλαγές, κ.λπ., αποτελούν πλέον μέρος των καθημερινών διαδικασιών, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πελατών μας.

Παράλληλα, τα καταστήματα ΒΕΑΤ προσαρμόστηκαν γρήγορα στην αλματώδη αύξηση της υπηρεσίας delivery, η οποία επίσης εναρμονίστηκε με αντίστοιχα μέτρα προστασίας. Επιπλέον, κατανοώντας πλήρως τη στροφή των καταναλωτών στην on line παραγγελιοληψία, η ΒΕΑΤ έχει παρουσία στις πιο γνωστές πλατφόρμες και ταυτόχρονα, πρόκειται να δημιουργήσει το δικό της on line application.

beat-franchise-NEOS KOSMOS

Ποια στοιχεία της πρότασης franchise της BEAT την κάνουν τόσο ελκυστική;

Τα ΒΕΑΤ έχουν τη μεγαλύτερη ευρύτητα στην προϊοντική τους γκάμα, καθώς διαθέτουν καφέ, πίτες, σάντουιτς αλλά και φαγητό όπως κρέπες, burgers και γεύματα, τα οποία προσφέρονται σε μια ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική και σε συνδυασμό με την 24ωρη λειτουργία όλων των καταστημάτων και το μεγάλο καθιστικό που διαθέτουν, μπορούν και απευθύνονται σε ένα πολυσυλλεκτικό κοινό που καλύπτει όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης. Έτσι, το concept ΒΕΑΤ είναι ιδιαιτέρα κερδοφόρο, καθώς προσελκύει το πελατειακό κοινό όλων των ηλικιακών ομάδων και των διαφορετικών εισοδημάτων, 24 ώρες την ημέρα και παράλληλα, καλύπτει όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης, γεγονός που το κάνει να διαφέρει από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό και να έχει συγκριτικό πλεονέκτημα.

beat-franchise-awards-coffee

Πώς συμβουλεύετε – κατευθύνετε τους νέους συνεργάτες; Τι υποστήριξη τους παρέχετε;

H εμπειρία μας στον χώρο της καφεστίασης, έχει αποδείξει ότι η επιτυχία προέρχεται τόσο από το ευχαριστημένο και πιστό κοινό, όσο και από τις αποδοτικές και επικερδείς συνεργασίες. Σε κάθε νέο μας ξεκίνημα επιδιώκουμε να έχουμε όχι μόνο απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες αλλά και 100% ευχαριστημένους franchisees, ώστε να συνδυάζεται τόσο η κερδοφορία όσο και η αίσθηση ότι όλοι είμαστε μέλος μιας δυνατής ομάδας.

Κάθε νέα επένδυση στη ΒΕΑΤ, αποτελεί μια ασφαλή και δοκιμασμένη επιλογή για κάθε επενδυτή, αφού μέσα από την εμπειρία μας γνωρίζουμε πλέον τον παλμό της αγοράς, λαμβάνουμε υπόψη την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε κατάστημά μας και σε κάθε διαφορετική περιοχή που δραστηριοποιούμαστε.

Καλωσορίζουμε επομένως στην οικογένειά μας, καθέναν που ενδιαφέρεται να μοιραστεί μαζί μας το Όραμά μας. Εκείνον που διαθέτει θέληση και όρεξη να αναπτύξουμε από κοινού μία επαγγελματική σχέση κερδοφόρα και κυρίως, με διάρκεια στον χρόνο και ποιότητα.

Η εξαιρετική ποιότητα των Α’ υλών που χρησιμοποιούμε, η προτίμησή μας σε ελληνικές εταιρείες παραγωγής, το χαμηλό κόστος, η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού και η συνεχής παρακολούθηση της λειτουργίας των καταστημάτων, καθιστούν την εταιρεία BEAT, την καλύτερη επιλογή για υποψήφιους franchisees που επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειάς της.

  • Η αποδοτική πρόταση συνεργασίας μας περιλαμβάνει:
  • Σταθερά μηνιαία fees ανεξαρτήτως τζίρου
  • Επιχειρηματικό πλάνο ανά κατάστημα
  • Δυνατότητα έρευνας αγοράς και αξιολόγησης της βέλτιστης τοποθεσίας για το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος
  • Σχεδιασμός και επίβλεψη του νέου καταστήματος, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές design των καταστημάτων BEAT
  • Παράδοση καταστήματος με το κλειδί στο χέρι
  • Συνεχής επίβλεψη της λειτουργίας των καταστημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας
  • Δυνατότητα εύρεσης και επιλογής του κατάλληλου προσωπικού που θα μπορέσει να υποστηρίξει τη λειτουργία του νέου καταστήματος
  • Εκπαίδευση του προσωπικού σε διαρκή βάση και παροχή εγχειρίδιων λειτουργίας & εκπαίδευσης
  • Δυνατότητα παροχής συμβουλών marketing και υποστηρικτικού υλικού (προωθητικές ενέργειες) με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας και την αύξηση του τζίρου

Και τέλος, ένα σχόλιο για τη βράβευσή σας ως GOLD WINNER Coffee & Snack Franchise.

Χαιρόμαστε όταν ακούμε θετικά σχόλια για τα καταστήματα και την πρόταση franchise ΒΕΑT, γιατί πάντα, η αναγνώριση των προσπαθειών μας δίνει επιπλέον κίνητρο να βελτιωνόμαστε διαρκώς, σε όλα τα επίπεδα. Ομοίως και κάθε βράβευση είναι μια έμπρακτη αναγνώριση της δουλειάς μας, για αυτό και μας έδωσε μεγάλη χαρά η βράβευσή μας ως GOLD WINNER στην κατηγορία Coffee & Snack Franchise, γιατί πραγματοποιήθηκε με αξιοκρατία από εξειδικευμένους & έμπειρους συμβούλους franchise, που έχουν πολυετή παρουσία και γνώση στον εν λόγω κλάδο. Ευχαριστούμε θερμά το FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP για την τιμητική αυτή διάκριση!