zimari Family Friendly Franchise 2023

«Οι πελάτες μας είναι η δύναμή μας» | Ιουλιανός Κίππης, ZIMARI

Η ακεραιότητα, η πιστότητα στις αξίες αλλά και η ιδιαίτερα σημαντική διαφύλαξη της δυναμικής των οικογενειακών επιχειρήσεων είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που οδήγησαν το δίκτυο ZIMARI στην επιτυχία. «Οι σύγχρονες ανάγκες είναι διαρκώς μεταβαλλόμενες και εμείς με τη σειρά μας ως επιχείρηση οφείλουμε να βρισκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση. Τόσο για να τις εντοπίζουμε νωρίς, όσο και για να τις ικανοποιούμε στο μέγιστο με τις υπηρεσίες μας, δημιουργώντας ένα όμορφο, ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον στα καταστήματά μας», υποστηρίζει ο Ιουλιανός Κίππης, Διευθύνων Σύμβουλος του ZIMARI.

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτελούν ένα κομβικό στοιχείο στον χώρο του franchising στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν την επιχειρηματική πρόταση του Zimari ιδιαίτερα ελκυστική στην κατηγορία των οικογενειακών επιχειρήσεων;

Τείνουν να έχουν μεγαλύτερο αίσθημα δέσμευσης και υπευθυνότητας . Μεγαλύτερη κατανόηση του οράματος, ισχυρότερες σχέσεις με τους πελάτες και αποτελεσματικότερες πωλήσεις και μάρκετινγκ. Βασισμένοι στις εταιρικές συμφωνίες που έχει συνάψει η εταιρεία με τους προμηθευτές, το Zimari  είναι σε θέση να προσφέρει όλα όσα υπόσχεται στους καταναλωτές.

Ποιότητα-ποσότητα-γρήγορη εξυπηρέτηση και σωστή τιμή! Επίσης, πραγματοποιεί πλήρης και τακτική τροφοδοσία των καταστημάτων, ώστε ο πελάτης να βρίσκει πάντα αυτό που θέλει, ικανοποιώντας τον απόλυτα, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και κατ’ επέκταση να ενισχύεται ο τζίρος και η κερδοφορία των συνεργατών. Η εργασία σε μια οικογενειακή επιχείρηση απαιτεί μεγάλη ευελιξία. Η μακροπρόθεσμη προοπτική που προσφέρει το Zimari, είναι ένας καλός τρόπος για να καλλιεργηθεί μια κουλτούρα ξεκάθαρης στρατηγικής, δημιουργίας δυνατής και μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες μας. Γιατί οι πελάτες μας είναι η δύναμή μας!

Οι σύγχρονες ανάγκες είναι διαρκώς μεταβαλλόμενες και εμείς με τη σειρά μας ως επιχείρηση οφείλουμε να βρισκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση.

Με ποιον τρόπο η επιχειρηματική πρόταση του Zimari μπορεί να προσφέρει σιγουριά και εξέλιξη στον συνεργάτη και στα μέλη της οικογένειάς του;

Πίσω από το zimari  βρίσκεται η εταιρεία με όραμα, με πρωτοποριακό design, δημιουργώντας πάνω από όλα σχέσεις εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Η ομάδα του Zimari γνωρίζει καλά τις ανάγκες της αγοράς και πώς να τις  υποστηρίξει σε κάθε βήμα. Είναι μια εταιρεία που ερευνά, σχεδιάζει και δημιουργεί τα δεδομένα του αύριο στον χώρο. Η αγορά για τίμια προϊόντα και ιδέες δεν ξέρει από κορεσμό. Ευτυχώς και στην επαγγελματική μας ζωή, μας δίνονται ευκαιρίες. Ευκαιρίες να δημιουργήσουμε μέσα από το concept που θα επιλέξουμε. Αρκεί να προσφέρει τιμιότητα και αλήθεια.

zimari Family Friendly Franchise 2023

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και οι ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και με ποιον τρόπο το Zimari ανταποκρίνεται σε αυτές;

Το προφίλ του σύγχρονου καταναλωτή στον χώρο της εστίασης είναι συχνά γεμάτο αντιφάσεις. Είναι γεγονός πως η ευκολία και η ταχύτητα είναι τα βασικά συστατικά του μέλλοντος. Οι σύγχρονες ανάγκες είναι διαρκώς μεταβαλλόμενες και εμείς με τη σειρά μας ως επιχείρηση οφείλουμε να βρισκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση. Τόσο για να τις εντοπίζουμε νωρίς, όσο και για να τις ικανοποιούμε στο μέγιστο με τις υπηρεσίες μας, δημιουργώντας ένα όμορφο, ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον στα καταστήματά μας.

Ποιες είναι οι τακτικές marketing που εφαρμόζετε και πώς αυτές επιτυγχάνουν υγιείς σχέσεις και φιλικό κλίμα επιχειρηματικής ανάπτυξης;

Το κλασικό μαγαζί εστίασης, θα αλλάξει ρόλο και χαρακτήρα. Θα πρέπει να προσφέρει εμπειρία. Κάθε μαγαζί να λειτουργεί σαν κοινωνικός χώρος. Γευστική Εμπειρία ως προς την ικανοποίηση του πελάτη αλλά και ποιοτική. Κατάλληλη επικοινωνία του προϊόντος και στροφή στην εκδοχή κάθε γευστικής επιλογής

Στρατηγικός σχεδιασμός νέων προϊόντων, σημεία Α’ προβολής, υγιές Concept, μοναδικές συνταγές, δίκαιη σχέση ποιότητας-τιμής, συνεχής εξέλιξη, εκπαίδευση, υποστήριξη από ειδικό καταρτισμένο τμήμα, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν.

Η μακροπρόθεσμη προοπτική που προσφέρει το Zimari, είναι ένας καλός τρόπος για να καλλιεργηθεί μια κουλτούρα ξεκάθαρης στρατηγικής

Μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της εστίασης είναι η εύρεση και διατήρηση του ανθρώπινου δυναμικού. Πώς το Zimari ανταποκρίνεται σε αυτή τη συνθήκη;

Το Zimari  αποτελείται από ανθρώπους που έχουν στόχους και είναι θετικά φορτισμένοι με το όραμα της εταιρείας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι κρίκοι της αλυσίδας που κάνουν εμάς μια άρτια μηχανή. Εννοώντας άρτια δεν εννοώ τέλεια, αλλά ολοκληρωμένη, αποτελώντας σημαντικό κίνητρο καλυτέρευσης ,αναπτυχθήκαμε και η «οικογένεια» μεγάλωσε και μεγαλώνει συνεχώς… στηριζόμαστε σε βάσεις και αξίες που υιοθέτησαν οι δικοί μας άνθρωποι και πορευόμαστε με νέες φρέσκες και καινοτόμες ιδέες με σκοπό την ικανοποίηση και το χαμόγελο των πελατών μας. Στοχεύοντας καθημερινά στη θετική αξιολόγηση τόσο των πελατών αλλά και των συνεργατών μας.

Ποια είναι τα κριτήρια εκείνα, που πρέπει να πληροί ένας νέος συνεργάτης σας;

Εξαρχής έδωσα πολύ μεγάλη προσοχή στην επιλογή των συνεργατών μου/franchisees. Δεν ακολούθησα μια τακτική για να έχω γρήγορη ανάπτυξη αλλά επέλεξα άτομα που μπορούν να πρεσβεύσουν την κουλτούρα του zimari και ακολουθούν τις ίδιες αξίες με μένα, ως επιχειρηματία.

Επίσης πολύ σημαντικό για μένα είναι η εκπαίδευση, η βελτίωση και η εξέλιξη. Τα 3 αυτά συστατικά μπορούν να δώσουν την ώθηση για να πας μπροστά. Και βέβαια έχοντας αντίληψη πως κινείται η αγορά και το τι συμβαίνει στην αγορά, ο κάθε επιχειρηματίας θα πρέπει να είμαι ευέλικτος ώστε να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες.

Τέλος, θα θέλαμε ένα σχόλιο για τη βράβευσή σας, ως GOLD WINNER FAMILY FRIENDLY FRANCHISE.

Με έχει συγκινήσει αυτή η βράβευση. Εμείς οι franchisors χρειαζόμαστε κάποιον να μας πεις “έκανες καλή δουλειά”. Αυτή η βράβευση επιβεβαιώνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας αλλά και ότι έχουμε φτιάξει ένα δυνατό δίκτυο. Η βράβευση αυτή μου επιβεβαιώνει ότι βρίσκομαι στο σωστό δρόμο. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά!