Νιάρχος media strom

«Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας έχοντας πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του στο επίκεντρο» | Γιώργος Ι. Νιάρχος, MEDIA STROM

Η δέσμευση της MEDIA STROM στην καινοτομία και την κορυφαία εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την εστίαση στην τεχνολογία και το περιβάλλον, την έχει τοποθετήσει στην κορυφή του κλάδου της στρωματοποιίας. Τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS αναγνωρίζουν αυτά τα δεδομένα, βραβεύοντας το δίκτυο ως GOLD WINNER DRIVING GROWTH AND INNOVATION. Ο Γιώργος Ι. Νιάρχος, γενικός διευθυντής της MEDIA STROM μιλάει στο FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP για τη διάκριση στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023.

«Θα ήθελα να εκφράσω, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες της εταιρείας οι οποίες με πάθος και ανθρωποκεντρική προσέγγιση υπηρετούν το όραμα για συνεχή βελτίωση της ποιότητας του ύπνου μας, αλλά και της ζωής μας», δήλωσε ο κ. Γιώργος Ι Νιάρχος, Γενικός Διευθυντής της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα τα οποία έχουν οδηγήσει τη MEDIA STROM στην κορυφή της κατηγορίας της, επί σειρά ετών;

Η MEDIA STROM είναι η Νο 1 εταιρεία στρωμάτων στην Ελλάδα. Εδώ και 55 χρόνια δημιουργεί καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα με προτεραιότητα τον Άνθρωπο, την Τεχνολογία και το Περιβάλλον.

Με ποιον τρόπο επιτυγχάνεται η ευελιξία στην ταχύτητα προσαρμογής του concept και του προϊοντικού μείγματος, που οδήγησε τη MEDIA STROM στη διάκριση ως GOLD WINNER DRIVING GROWTH AND INNOVATION;

Η εταιρεία στήριξε την ανάπτυξή της στην εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και στην ικανότητα των ιδρυτών της να κατανοούν και να προβλέπουν τις ανάγκες των καταναλωτών και να ανταποκρίνονται σ’ αυτές με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων έξυπνου σχεδιασμού και εξαιρετικής ποιότητας αξιοποιώντας ιατρικές έρευνες και μελέτες. Διαθέτει το κορυφαίο εργοστάσιο παραγωγής στρωμάτων στην Ελλάδα και ένα από τα 3 σε πανευρωπαϊκό επίπεδο – μια πρότυπη βιομηχανία που παράγει πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας και υγιεινής.

Η MEDIA STROM έχει επιτύχει τη δημιουργία ενός δυναμικού πολυκάναλου δικτύου με έντονα ανταγωνιστικά στοιχεία. Ποιες είναι οι πρακτικές που υιοθέτησε προκειμένου να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό;

Ακρογωνιαίος λίθος της στρατηγικής μας είναι το moto «κερδίζω – κερδίζεις»! Επιπλέον η φιλοσοφία του σωστού διαχωρισμού των περιοχών όχι μόνο χωροταξικά αλλά και βάσει δραστηριοτήτων, βασισμένη στον αλληλοσεβασμό και την επαγγελματική αλληλεγγύη των μερών του δικτύου μας, είναι το κρίσιμο σημείο στο οποίο οφείλεται η επιτυχία του πολυκάναλου δικτύου μας. Τα διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα συνυπάρχουν αρμονικά λόγω της ολιστικής προσέγγισης πρόληψης και αντιμετώπισης των όποιων ζητημάτων, από την πλευρά της ίδιας της Media Strom. Μιλώντας για ολιστική προσέγγιση δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε στο πολυκάναλο δίκτυο και το e-shop μας, το οποίο συμπληρώνει τα touchpoints στα οποία μπορεί ο πελάτης να μας βρει. Το e-shop δρα συμπληρωματικά, χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργία του φυσικού δικτύου, κάτι που φανερώνει πως ένα πολυκάναλο δίκτυο, χωρίς αμφιβολία, έχει να δώσει μόνο προοπτικές ανάπτυξης και περιθώρια διεύρυνσης της πελατειακής μας βάσης.

media-strom-franchise2

Η MEDIA STROM, πρωτοπορεί σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της εποχής. Πώς έχει επιτύχει να απαντάει αποτελεσματικά στα σύγχρονα καταναλωτικά πρότυπα μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει;

Για να απαντήσουμε αποτελεσματικά στα σύγχρονα καταναλωτικά πρότυπα παρακολουθούμε στενά τις τάσεις της αγοράς και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα, τόσο κατά την διάρκεια του αγοραστικού ταξιδιού όσο και στην παράδοση αλλά και στο after sales, έχοντας πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του στο επίκεντρο και λαμβάνοντας υπόψη το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο πρέπει ευέλικτα και με ταχύτητα να ανταποκρινόμαστε.

Ακρογωνιαίος λίθος της στρατηγικής μας είναι το moto «κερδίζω – κερδίζεις»!

Τι είναι αυτό που ζητάει ο σύγχρονος franchisee από μια πρόταση franchise;

Ο επιχειρηματίας/franchisee θα επενδύσει σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ηγείται στον κλάδο της για περισσότερα από 55 χρόνια, αλλά και είναι Νο. 1 σε πωλήσεις, με τζίρο, διπλάσιο από τη δεύτερη εταιρεία στρωμάτων. Η MEDIA STROM του παρέχει μεταξύ άλλων βοήθεια στην εξεύρεση & εκπαίδευση του κατάλληλου προσωπικού, συνεχή υποστήριξη και ενημέρωση, τον καθοδηγεί στην επιλογή του πλέον αξιοποιήσιμου σημείου για την λειτουργία του καταστήματος και του παρέχει αναλυτικά σχέδια και συμβουλές για την κατασκευή του. Τέλος η MEDIA STROM στηρίζει τους franchisees σε θέματα marketing, διαφήμισης, προώθησης και δημοσίων σχέσεων τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Ποια στοιχεία της πρότασης franchise προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια στους συνεργάτες σας;

Η Media Strom αποτελεί εδώ και πάνω από 5 δεκαετίες τον απόλυτο ηγέτη της ελληνικής στρωματοποϊίας. Πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των καταναλωτών, έχοντας την πιο ολοκληρωμένη γνώση γύρω από τα προϊόντα ύπνου. Ακόμη, η Media Strom είναι ένα Brand που επενδύει διαρκώς στην επικοινωνία καταβάλλοντας σημαντικά κονδύλια. Τέλος, έχοντας δίκτυο Franchise από το 2007, έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε εμπειρία και ωριμότητα. Τα παραπάνω προσδίδουν στον υποψήφιο franchisee το ασύγκριτο πλεονέκτημα της συνεργασίας με έναν franchisor που δεν επαναπαύεται κοιτώντας το ένδοξο παρελθόν του, αλλά δουλεύει ακατάπαυστα στο παρόν, για να κερδίσει το μέλλον με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο!

Ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να πληροί ένας νέος συνεργάτης σας;

Εκτός από τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός υποψήφιου συνεργάτη που έχουν να κάνουν με τις περιοχές δραστηριοποίησής του αλλά και την ανάμιξή του με τον κλάδο, ένα κρίσιμο κριτήριο που αποτελεί προτεραιότητα για τη Media Strom είναι να μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά αλλά και το πάθος για τον τέλειο ύπνο!

 Τέλος, θα θέλαμε ένα σχόλιο για τη βράβευσή σας, ως GOLD WINNER DRIVING GROWTH AND INNOVATION.

Θα ήθελα να εκφράσω, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες της εταιρείας οι οποίες με πάθος και ανθρωποκεντρική προσέγγιση υπηρετούν το όραμα για συνεχή βελτίωση της ποιότητας του ύπνου μας, αλλά και της ζωής μας.